Nyheter 

Følg med på hva som skjer

Årets Truck Treff blir som i fjor avholdt på Rygge Flyplass. Vi vil prøve å legge ut et arena kart for treffet om ikke så lenge.

Nyhet av året er at Østfold Truck Treff ønsker å være en arene hvor Barn- og Barnefamilier er velkommen!

Lørdag byr vi på Barne- Og FamilieShow med selveste Thoris Supergutt.

Er RockeShow som får både små og store til å danse og synge med...

Konsert med ARLY KARLSEN & SONS

Arly Karlsen & Sons ble etablert i 2011. De har fått svært gode tilbakemeldinger for sine show, både nasjonalt og internasjonalt. Arly Karlsen har lang fartstid som artist og har turnert verden over, både som solo-artist og sammen med andre. Hans sønner, Martin Karlsen på trommer, og Kim-Arly Karlsen på bass og kor, har vist en fremragende tolkning av Arly´s musikk og gitt den en dimensjon som er unik.
Begge sønnene har lang fartstid innen flere musikk-sjangere som Heavy Metal og Rock, men Country & Roots musikken har blitt en stor del av deres repertoar. I den senere tid har Hawk Christensen kommet inn i bandet, kjent for sitt outlaw-show med heftig gitar-briljering.
Arly Karlsen & Sons har komponert og innspilt det meste av sang og musikk til realty-serien "Norske Rednecks", sesong 2. De har også kjenningsmelodien til "Norske Rednecks Camping" og sesong 3 av "Norske Rednecks" med sangen "Er Nok for Norske Rednecks", begge programmene sendes på TV kanalen MAX.


Wild Horse Line Danse tilbyr grunnleggende Line Up - Kurs på lørdagen den 08. Juni under årets treff 2019. 

Les mer om Wild Horse Line Dance ved å trykke på facebook logoen.

Tidligere hendelser 


Tekst og bilder: Svein-Ove Arnesen
- Vi er omkring 70 biler her nå, forteller en av ildsjelene, Frank Bergvatn, da vi stikker innom lørdag ettermiddag for å lodde stemningen på Østfold Truckers treff 2015 i Råde.
Selv er den godeste Bergvatn både sliten og litt gearet samtidig etter at han «har vært helt propell» denne helgen for å få alt på plass....